Uvjeti i Odredbe

1. Uvod

Kao Kupac prihvaćte ova Pravila kupovine koja čine sastavni dio Pravila korištenja web-trgovine Bioherbalis d.o.o. Kupovinom artikla stupate u ugovorni odnos sa Prodavcem, u ovom slučaju kompanije Bioherbalis d.o.o.

2. Kupovina i način plaćanja artikala

Vi, kao Kupac, pronalazite artikle na web shopu Bioherbalis d.o.o.
Nakon što pronađete artikal koji želite kupiti, imate mogućnost Prodavcu uputiti elektronsku poruku u kojoj možete tražiti detaljnije informacije o artiklu.
Nakon što odaberete artikal, odnosno artikle, iste dodajete u košaru i naručujete. Dostava artikala se vrši brzom poštom, a način plaćanja vrši se pouzećem.

3. Obaveze Kupca

Prilikom kupovine artikala Vi, kao Kupac, ste obavezni: – pročitati opis artikla koji se prodaje i ostale informacije o prodavaču artikla; – dostaviti tačne podatke o adresi dostave.

4. Dostava Artikala

Dostava se vrši putem direktne komunikacije između Vas, kao Kupca, i kompanije Bioherbalis d.o.o. Troškovi dostavljanja artikla su jasno naznačeni na stranici shopa.
Kupljeni artikal Vam može biti dostavljen putem brze pošte na Vašu adresu.
Pošiljke obično budu dostavljene u roku 1-2 dana. 

5. Reklamacija

Imate pravo reklamacije artikala kupljenih putem web shopa u rokovima i na način utvrđenim Zakonom o zaštiti potrošača Bosne i Hercegovine i drugim primjenjivim propisima. Bioherbalis d.o.o. ne garantuje da će reklamacija biti uvažena.

6. Izmjene i dopune

Pravila kupovine su podložna izmjenama i dopunama, a važećom verzijom se smatra ona trenutno objavljena na shopu Bioherbalis d.o.o.