O nama

BioHerbalis d.o.o. je privredno društvo , koje se, već, niz godina, bavi distribucijom vlastitog brenda, prirodnih preparata.

Sjedište poduzeća je u Banjaluci, B. Milosavljevića 8 i imamo 14 zaposlenih, koji su, svakodnevno, na usluzi, kupcima, bilo da im je potrebna informacija o proizvodima, dodatno objašenjenje ili narudžba.

Za kvalitetnu proizvodnju naših proizvoda, brinu se naši, poslovni partneri, koji se preko 40 godina bave, preradom bilja i proizvodnjom biljnih preparata a u svom timu imaju vrhunskog magistra farmacije.

U moru, raznoraznih krema i gelova, koji se nude na tržištu, za sprečavanje bolova a koji u sebi sadrže kemijske supstance i djeluju samo, trenutačno, BioHerbalis d.o.o. se nametnuo sa kvalitetnim proizvodima, koji u sebi ne sadrže ni životinjske a niti kemijske dodatke i na duže vrijeme pomažu i djeluju preventivno, kod niza zdravstvenih tegoba.

Cilj nam je, prvenstveno, zadovoljan kupac, koji će nas ponovo kontaktirati ali i preporučiti.

Svi naši proizvodi, odmah nakon proizvodnje, prolaze analize Zavoda za Javno Zdravstvo, oba entiteta. Rezultati tih analiza su potpuna zdravstvena ispravnost proizvoda, kao sredstava opšte upotrebe.