O nama

BioHerbalis

BioHerbalis d.o.o. je privredno društvo , koje se, već, niz godina, bavi distribucijom vlastitog brenda, prirodnih preparata.

Sjedište poduzeća je u Banjaluci, B. Milosavljevića 8 i imamo 14 zaposlenih, koji su, svakodnevno, na usluzi, kupcima, bilo da im je potrebna informacija o proizvodima, dodatno objašenjenje ili narudžba.

Za kvalitetnu proizvodnju naših proizvoda, brinu se naši, poslovni partneri, koji se preko 40 godina bave, preradom bilja i proizvodnjom biljnih preparata a u svom timu imaju vrhunskog magistra farmacije.

U moru, raznoraznih krema i gelova, koji se nude na tržištu, za sprečavanje bolova a koji u sebi sadrže kemijske supstance i djeluju samo, trenutačno, BioHerbalis d.o.o. se nametnuo sa kvalitetnim proizvodima, koji u sebi ne sadrže ni životinjske a niti kemijske dodatke i na duže vrijeme pomažu i djeluju preventivno, kod niza zdravstvenih tegoba.

Cilj nam je, prvenstveno, zadovoljan kupac, koji će nas ponovo kontaktirati ali i preporučiti.

Svi naši proizvodi, odmah nakon proizvodnje, prolaze analize Zavoda za Javno Zdravstvo, oba entiteta. Rezultati tih analiza su potpuna zdravstvena ispravnost proizvoda, kao sredstava opšte upotrebe.

Poslovna politika poduzeća

Korisnička Podrška
Besplatna Dostava
Kvaliteta Proizvoda
Popusti
Upute za korištenje
Sigurna Kupovina
Način Plaćanja
Recenzije
Povrat i reklamacija
Pravila Privatnosti
Karijere
Poslovna Suradnja